True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Xando Apple Mac, iPad en iPod leverancier

Apple Mac, iPod en iPad leveranciers Xando koopt de espressomachines en koffie bij Kaldi. 

Kaldi levert al jaren de espressomachines en koffie aan Xando. Zowel Kaldi als Xando zijn dan ook leverancier van hoge kwaliteit producten. Xando is leverancier van Apple producten en accessoires van andere topmerken. Xando is Apple Premium Reseller en verkoopt alle soorten Apple producten zoals de Mac Pro, iMac, Mac mini, MacbookiPad, iPod en iPhone. Maar ook bijhorende accessoires van kwaliteit merken zoals Bose, Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen en Harman en Kardon. 

Xando heeft winkels in Enschede, Nijmegen en Zwolle. Het hoofdkantoor, het B2B en het onderwijs filiaal bevinden zich ook in Zwolle op hetzelfde bedrijventerrein als het Kaldi hoofdkantoor. Natuurlijk koopt Kaldi dan ook de Apple producten (Mac en iPad) en bijhorende accessoires zoals speakers bij Xando. Zowel voor in de winkels als op het hoofdkantoor. Want net als bij Xando speelt beleving bij Kaldi ook een grote rol. Zo nu en dan hebben Kaldi en Xando ook gezamenlijke acties. Schrijf je in voor de Kaldi én Xando nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Xando onderscheid zich onder andere in de aanvullende service en dienstverlening. Zo betaal je geen verzendkosten bij een bestelling boven 100 euro, kan je korting krijgen op een nieuwe Mac door je oude Mac in te leveren, krijg je aanvullende service vanuit de winkels en kan je ook terecht voor accessoires van andere top kwaliteit merken.

Kijk op www.xando.nl voor meer informatie van Xando, Apple Premium Reseller.

Kaldi webshop

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.