True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

KALDI ZWOLLE

 


Anita Meekers helpt haar klanten graag met de juiste keuze qua koffie en thee. Anita is al jaren een vertrouwd gezicht in de winkel in Zwolle.

Kaldi Zwolle

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven je een ware smaakervaring.

De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Anita Meekers heet je van harte welkom en nodigt je daarom ook graag uit om deze passie te ervaren. Tussen het winkelen of studeren door of gewoon om te ontspannen van heerlijke koffie en thee. We hopen je snel te mogen begroeten!

Koffie to go

Wist je dat je bij Kaldi Zwolle ook heerlijke koffie to go kan halen? Kom langs in de winkel voor het uitgebreide aanbod.


Espressomachines kopen in Zwolle

Naast heerlijke koffie en thee verkoopt Kaldi Zwolle ook espressomachines, onder anderen van de merken Jura, Sage, Lavazza en Mocca Masters. Kaldi Zwolle is officieel Premium JURA dealer.

 

Reiniging en onderhoud

Op zoek naar reiniging en -onderhoudsproducten voor je espressomachine? Of reparatie en/of onderhoud? Ook hiervoor je kun je terecht bij Kaldi Zwolle!

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.