True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie drinken in Heemstede

Een ruime en lichte winkel met sfeervolle achtergrondmuziek waar je in alle rust kan kennismaken met het uitgebreide assortiment dat Kaldi Heemstede te bieden heeft. Kom je gezellig voor een kopje koffie, of voor de aankoop van een nieuwe espressomachine? Het team van Kaldi Heemstede staat voor jou klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven. 

Openingstijden

  • MAANDAG Gesloten
  • DINSDAG 09.30 - 17.00
  • WOENSDAG 09.30 - 17.00
  • DONDERDAG 09.30 - 17.00
  • VRIJDAG 09.30 - 17.00
  • ZATERDAG 10.00 - 17:00
  • ZONDAG Gesloten
Clarico-Text-Image-1

Over Kaldi Heemstede

Kaldi Heemstede wordt sinds augustus 2022 gerund door de energieke Rogier. Naast Rogier zijn Tom en Rianne ook een groot onderdeel van deze Kaldi. De charismatische Tom zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en door de creativiteit van Rianne ziet de Kaldi er supergezellig uit!

Eigenaar Rogier hecht veel waarde aan een organisatiecultuur waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. ‘Hier is iedereen gelijk en kun je op elkaar bouwen.’ zegt hij. ‘Een traditionele hiërarchie geloof ik niet in’ voegt hij toe.

Bij Kaldi Heemstede is er sprake van een hechte groep mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld en betrokken zijn aan een gemeenschappelijk doel. En die samenhorigheid voel je als je binnenloopt!

Kaldi Heemstede voor zakelijk

Naast de winkel zijn we gespecialiseerd  in espressomachines voor de zakelijke markt. Dit doen we samen met merkfabrikant Jura, de zogenaamde Professional-lijn. Maar niet alleen verkopen wij machines van JURA, ook machines van Mokka masters, Bialetti en nog veel meer.

Op afspraak zijn we in de gelegenheid de machines in de winkel te demonstreren. Alle machines worden vakkundig uitgelegd en op de werkplek geïnstalleerd en tevens brengen we koffiebonen op bestelling. We staan voor goede service en begeleiding om ervoor te zorgen dat de beste koffie gepresenteerd wordt aan je klanten en medewerkers.


Kaldi koffie op het werk of een zakelijke espressomachine? Neem contact met ons op:

  Heemstede@kaldi.nl  

  023 - 201 02 14

  @Kaldiheemstede

Koffie drinken op het terras

Bij Kaldi Heemstede ben je altijd welkom voor een goede kop koffie en een nog beter gesprek. Vooral in de zomer wanneer het terras open is springt de gezelligheid er vanaf en kun je de hele dag genieten van de zon.

Jura Premium Store

Kaldi Heemstede is officieel Jura Premium Store. Dit houdt in dat wij nagenoeg het volledige assortiment Jura espressomachines in huis hebben om te bewonderen en uit te proberen.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.