True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Vacatures: Stage Mediamaker e/o Content Creator

Ben jij een creatief brein, bruis je van de ideeën en ken je goed overweg met Adobe software zoals Photoshop en InDesign? En/of kun je goed overweg met social media en creëer je graag content zoals het shooten van videos?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werk als stagiair

Bij voorkeur zijn we op zoek naar creatief team bestaande uit 2 stagiaires, die samen de volgende uitdaging aan gaan: Het shooten van content voor zowel social media, onze website en onze e-learning omgeving. Denk hierbij aan verschillende recepten, zetwijzen, brandingsproces, etc. Daarnaast gaan jullie vol bezig met een format voor ons franchiseconcept, denk hierbij aan een digi-folder met informatie, leuke videos van andere franchisenemers en een magazine, zowel digitaal als geprint met alle informatie voor nieuwe franchise ondernemers. Ook ga je e.e.a. verwerken in een digitaal handboek.

Bij ons heb je veel vrijheid om te leren, wij leren zelf ook nog elke dag bij. Juist in de praktijk ervaar je hoe het is om te werken en hoe leuk het vak is. Bij Kaldi krijg je veel vrijheid en is er veel ruimte om te leren.

Bij voorkeur zijn we op zoek naar een weergaloos, creatief team van 2 personen, dus een studiegenoot of vriend(in) met relevante opleiding.

Stage medewerker Content Creator iets voor jou?

Deze stage past bij jou als je de opleiding mediemaker, mediamanager, content creator of een andere relevante opleiding volgt.

Plaats: Zwolle

Ingangsdatum: per direct of zo snel als mogelijk

Ben je enthousiast, steek je graag de handen uit de mouwen en heb je zin om veel te leren? Solliciteer dan direct! Stuur jullie (video) CV en motivatie naar info@kaldi.nl. Overtuig ons waarom jullie het team zijn waarop wij zitten te wachten! We gaan graag de uitdaging met jullie aan.

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.