True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Project Waterfall

Kaldi verbindt zich sinds 2018 aan Project Waterfall. Dit project richt zich op het aanleggen van de sanitaire en watervoorzieningen in Ethiopië. We vinden het belangrijk dat iedereen op de wereld de beschikking heeft over schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Dat het in Ethiopië is, is voor ons een bewuste keus: dit is waar Kaldi oorspronkelijk vandaan komt 

Project Waterfall is het goede doel bij uitstek voor de koffie industrie, die schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en onderwijs brengt voor gemeenschappen waar koffie wordt geteeld. Schoon drinkwater kan volledige gemeenschappen veranderen. Elk jaar zouden er meer dan 1,6 miljoen levens gered kunnen worden die momenteel verloren gaan door watergerelateerde ziekten.

Je kunt geen koffie zetten zonder vers water – maar wat nog belangrijker is, we kunnen niet gezond leven zonder schoon water. Het is onze meest waardevolle hulpbron, dus we zijn er erg trots op deel uit te maken van elk initiatief dat de koffie industrie ten goede komt en schoon water biedt voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Lees meer over de Ethiopische specialty coffees

Lopende acties

Project Waterfall producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.