True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffiemachine bedrijf

Koffiemachine bedrijf

Goede koffie op de werkvloer is voor veel mensen essentieel. Net zo belangrijk als een werkende telefoon en pc. Goede koffie is de motor achter een kantoor die loopt als een geoliede machine.

Koffiemachine bedrijf: welke is het beste?

Kaldi for the officeVoor goede koffie is het van belang dat de juiste ingrediënten gebruikt: dus goede kwaliteit koffiebonen. Minstens zo belangrijk is het gebruik van een goede koffiemachine in je bedrijf. Verschillende factoren zijn van invloed op de smaak van de koffie: bijvoorbeeld de temperatuur van het water, de druk waarmee het water door de koffie geperst wordt, de maalgraad van de koffie. Elke variabele kan het verschil maken tussen te bittere of zure koffie en een heerlijk bakje zwart goud.

Koffiemachine voor een productief bedrijf

Wat is voor jou de beste koffiemachine voor op kantoor? We kunnen tegenwoordig kiezen uit een overvloed aan machines. Ze hebben allemaal andere kenmerken en opties. Er zijn verschillende gadgets en bereidingsmethodes waaruit je kunt kiezen als je zoekt naar een koffiemachine voor je bedrijf. De mogelijkheden maken het leuk, maar ook extra ingewikkeld.

Koffiemachine bedrijf per 1 kopje

Met een koffiemachine die koffie zet pet 1 kopje, zit je nooit met teveel (oude) koffie. Vaak gebruiken deze een cupje per kopje koffie. Een voorraad aanhouden van voldoende cupjes is dus noodzakelijk. Het mooie aan deze machines is dat ze eenvoudig in gebruik zijn en doorgaans weinig onderhoud nodig hebben. Ook makkelijk te gebruiken voor bezoek en kleine groepen mensen die bijvoorbeeld een vergadering hebben. Nadeel is dat het bereiden van een kopje koffie relatief veel tijd kost en dus minder geschikt is voor grote groepen mensen.

Koffiemachine filterkoffie bedrijf

Wie kent niet de Bravilor als grote filter-koffiemachine? Iedereen weet wel hoe een filterkoffie-machine werkt. Het voordeel is dus dat een dergelijke koffiemachine voor iedereen in een organisatie makkelijk te gebruiken is. Ook zijn koffiemachines voor filterkoffie in een bedrijf handig als er grote hoeveelheden koffie in één keer gezet moeten worden. Ze zijn echter minder trendy en niet zo handig om kleine hoeveelheden koffie mee te zetten.

Koffiemachine espressomachine bedrijf

In de meeste wat grotere bedrijven wordt een espressomachine gebruikt. Meestal is dit een machine waar hele koffiebonen ingaan, die per kopje koffie gemalen worden. Het mooie van deze machines is dat ze een breed assortiment aan bereidingen kunnen leveren. Soms alleen espresso, normale koffie en cappuccino. Maar veel uitgebreidere bereidingen zijn ook mogelijk, zoals lattes en zelfs ijskoffie. Nadeel van espressomachines is dat ze relatief veel onderhoud nodig hebben, vanwege de vele (bewegende) onderdelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffieautomaten in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Clarico-Offer style 5

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.