True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie Franchise

Koffie Franchise

Interesse in koffie franchise? Wil jij voor jezelf beginnen als franchisenemer bij Kaldi koffie & thee?
Als initiatiefnemers van Kaldi zijn we blij en trots, dat je interesse hebt in een eigen Kaldi koffie franchise vestiging.

 Koffie franchise

Koffie franchise beginnen

Kaldi is een onderscheidend franchiseconcept voor koffie en -theespeciaalzaken, voor gemotiveerde ondernemers. Zie jij jezelf als een geschikte kandidaat om een koffie franchise te beginnen? Dan is het interessant om een franchisevestiging van Kaldi te beginnen. Kaldi is altijd op zoek naar franchisenemers met een passie voor koffie en kennis van producten. Zie jij jezelf als een goede franchiseondernemer en lijkt het je interessant om een koffie franchise filiaal van Kaldi te openen? Voor meer informatie over het Kaldi koffie en thee franchiseconcept kun je hier terecht.

Zie je jezelf achter de werkbank de hele dag bezig met koffie en thee? Vind je het leuk om met klanten om te gaan en ze mee te nemen in de wereld van koffie en thee? Dan komen we graag met je in contact. Kaldi biedt je een omgeving waarin jij bezig kunt zijn met wat je het liefste doet. Iets wat uiteindelijk moet leiden tot omzet natuurlijk, want bij iedereen moet de schoorsteen roken. Ook bij ons, dus we doen er alles aan om samen met jou een succes van jouw vestiging te maken.

Prijswinnend Concept

Tijdens het European Coffee Symposium 2017 in Warschau ontving Hans Tietema, de oprichter en eigenaar van Kaldi, een prijs voor de bijdrage die geleverd is aan de ontwikkeling van Europese koffie industrie. Natuurlijk zijn we bij Kaldi dankbaar en trots op deze erkenning. Het toont aan dat we iets goed doen! Wil je ook aansluiten bij een bewezen concept? Zet dan de eerste stap en vul het formulier in.

Informatie pakket ontvangen?
Meer weten over Kaldi franchise? Vul dan hieronder uw naam ,email, telefoon nummer, woonplaats en evt. een bericht in en ontvang een informatie pakket.

Of bel naar: 038 – 4669338 

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.