True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie bestellen

Online koffie bestellen in de webshop van Kaldi in een handomdraai.

Koffie bestellen

Koffie bestellen via de webshop van Kaldi is gemakkelijk en bespaart je een hoop tijd. In de overzichtelijke webshop kun je ieder moment van de dag koffie bestellen. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen voor een deskundig en persoonlijk advies. Om gelijk koffie te bestellen verwijzen we je graag door naar de koffie webshop van Kaldi.

In de webshop kun je kiezen uit de 250 grams, de 500 grams of de kilo verpakkingen koffie. Een kilo koffie bestellen is wat voordeliger als een paar pakjes koffie van 250 gram. Om de versheid van de koffie te kunnen garanderen is het wel zaak dat je een kilo pak weer goed afsluit als je deze niet in een keer verbruikt. Op deze manier krijg je de beste smaak uit je koffie.

Wil je koffie pads bestellen? Dan kun je ook terecht op onze webshop. Kaldi heeft 4 soorten koffiepads geschikt voor je Senseo apparaat. Hier zit ook een cafeïne vrije variant tussen. Wil je onze koffiepads eerst proberen, dan kun je ook een proefpakket bestellen. Dit pakket bevat een pakje a 18 pads van elke soort die we hebben. Handig om te kijken welke koffiepad smaak je het beste bevalt.

Als laatste zijn ook de koffiecups van Lavazza online te bestellen. Negen soorten koffie zijn er inmiddels. Deze koffie, alleen geschikt voor de Lavazza A Modo Mio machines, is per pakje van 16 cupjes te bestellen 

Koffiebonen assortiment

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.