True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffieautomaat bedrijf

Ontzettend goede koffie drinken op kantoor? Het kan! Echt? Ja echt, ook al ben je het misschien niet gewend.

Van vies kopje kantoorkoffie…

Na een ochtend vliegen en rennen om op tijd op je werk te zijn, is er niets zo fijn dan je aan je bureau installeren met een lekker dampend kopje Kaldi for the officekoffie. Dat gezellige gevoel, handen om je warme kopje. Even tot rust komen en daarna weer vol gas aan de bak met een flinke shot cafeïne. Maar wat een deceptie als je je eerste slokje neemt en je opnieuw realiseert dat die kantoorkoffie helemaal niet zo lekker is…

…naar heerlijk begin van de dag!

Tijd voor een omslag. Het is echt heel eenvoudig om lekkere, ethisch verantwoorde koffie te drinken. Wat je daarvoor nodig hebt? Goede kwaliteitskoffie van Kaldi en een goede koffieautomaat voor je bedrijf. Wij geven je gratis en vrijblijvend advies.

Koffieautomaat bedrijf met hele bonen

Voor de meeste bedrijven is een koffieautomaat met hele bonen de beste optie. De bonen worden per kopje vers gemalen. Ook kunnen ze, afhankelijk van het model, grote hoeveelheden koffie in één keer produceren. Omdat de koffie vers wordt bereid, zijn de smaak en het aroma ongeëvenaard. De prijs voor deze machines ligt hoger dan die van veel andere opties. Maar hé, een beter visitekaartje richting je klanten en een effectievere beïnvloeder van de productiviteit dan een lekker bakje koffie is toch niet denkbaar?

Koffieautomaat bedrijf: de juiste keuze

Wie kan je beter vertellen welke koffiemachine het meest geschikt is voor een bedrijf? Jouw collega-ondernemers. We brengen je graag in contact met andere ondernemers aan wie wij een koffiemachine voor het bedrijf hebben mogen leveren.

Kaldi levert al 20 jaar koffieautomaten aan bedrijven

Met al 20 jaar ervaring kennen wij de markt; we volgen de ontwikkelingen in koffieautomaten-land op de voet. Wij geven je graag een vrijblijvend advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffieautomaten in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Clarico-Offer style 5

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.