True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie zakelijk

Koffie zakelijk

Onder het genot van een lekker bakje koffie komen op de werkvloer de mooiste gesprekken en beste ideeën tot stand. En niet onbelangrijk: koffie houdt je actief en alert.

Je klanten en relaties wil je ontvangen met kwaliteitskoffie. Lekkere koffie is het visitekaartje voor jouw bedrijf. Voor koffie in jouw zaak ben je bij Kaldi aan het juiste adres. Wij hebben al 20 jaar ervaring in het samenstellen van de lekkerste koffies, ambachtelijk gebrand en met aandacht voor mens en natuur.


Advies over koffie zakelijk

Onze adviseurs kunnen je adviseren over een passende machine voor jouw zaak. Ook kun je diverse Kaldi b2bsmaken testen om te ontdekken welke smaak het best bij je organisatie past.

Koffie voor het kantoor: Kaldi for the office

Als ‘huiskoffie’ voor jouw organisatie bieden wij onze eigen koffie blends aan. Dit zijn de Sicilian Blend, Kaldi Blend en Barista's Choice. Ieder met hun eigen karakter en sterkte. Uiteraard bieden wij meer mogelijkheden; wij hebben voor elke smaak een passende koffie. Dit kan zowel een koffie afkomstig uit een specifieke regio als een speciaal samengestelde blend zijn. Nieuwsgierig? Wij informeren je graag over de juiste koffiebonen voor jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Kaldi koffie voor je organisatie?

  • Aandacht voor mens en milieu vinden wij belangrijk. Vrijwel al onze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd, zo ook onze koffie voor op kantoor: Kaldi for the Office.
  • De verpakking van alle Kaldi koffie, ook zakelijke koffie, is recyclebaar: deze kan bij het PMD-afval.
  • Kaldi staat voor kwaliteit: zorgvuldig geselecteerde en ambachtelijk gebrande koffiebonen. Bij het selectie-, brand- en inpakproces besteden wij veel aandacht aan hygiëne.
  • Kaldi koffie heeft een optimale houdbaarheid. Tijdens het verpakken wordt de zuurstof vrijwel volledig verwijderd, waardoor de koffie langer vers blijft. Verder zijn de verpakkingen voorzien van een eenrichtingsventiel. De gassen die uit de bonen vrijkomen, kunnen het pak verlaten, zonder dat er zuurstof bij de bonen komt.
  • Je hebt een direct aanspreekpunt bij Kaldi voor je zakelijke koffiemachine en de koffiebonen op kantoor. Wij zijn eenvoudig te bereiken per mail of telefoon.

 

Kaldi heeft antwoord op al jouw vragen over koffie voor jouw bedrijf:

Koffiezetapparaat bedrijf
Koffie op kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden voor koffie in jouw bedrijf?

Maak een vrijblijvende afspraak met een koffie-expert van Kaldi koffie en thee

Maak een afsrpaak

Clarico-Offer style 5

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.