True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchise ter overname

Behalve zelf een franchise vestiging opzetten, kun je er ook voor kiezen een franchise vestiging over te nemen. Het voordeel hiervan is, dat je niet van voor af aan hoeft te starten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet naar een locatie op zoek hoeft te gaan en dat je gebruik kunt maken van een al bestaande klantenkring. Behalve alle positieve zaken, erf je ook eventuele negatieve aspecten. Wellicht had de vorige eigenaar geen goed imago of is de locatie niet ideaal. Het is dus van belang vooraf goed onderzoek te doen.

Franchise vestiging ter overnameFranchisenemers gezocht

Veel franchiseorganisaties bieden vestigingen ter overname aan. Kaldi biedt ook een aantal vestigingen ter overname aan.

Heb je interesse? Wij vertellen je graag alles over onze Kaldi vestigingen.

Overname franchise winkel

Bij Kaldi vertellen we je eerlijk wat de situatie is. Jij als ondernemer bent van groot belang voor het succes van de zaak. Vind je het leuk mensen te ontvangen? Vertel je ze graag alles wat je weet over koffie, thee en verschillende zetmethodes? Geen zorgen als je nog geen barista bent of nog niet zoveel kennis van de producten hebt. Als je bij ons start, helpen we je graag op weg om de kneepjes van het vak te leren kennen en je klant goed te kunnen helpen en informeren.

Franchise overname of zelf een vestiging starten?

Op welke manier je ook wilt starten, we sturen je graag nadere informatie toe over het starten van een Kaldi franchise.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.