True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Eetcafé starten

Eetcafé, een woord waarbij je al snel denkt aan een knus, dorps, ietwat oubollig etablissement. Bruingelakte houten tafels, misschien een kleedje erover. Donkerbruine houten stoelen met halfronde leuning. Een lange bar met donkerbruine ronde houten krukken. Papieren onderleggers, eenvoudige gerechten. Een krantje of magazine, een biljarttafel in de hoek. De tijden zijn inmiddels veranderd: moderne eetcafés zijn niet meer oubollig, maar weten wel een knuss, gezellige sfeer voorop te zetten.

Eigen eetcafé beginnen: een ongedwongen sfeer staat voorop

Heb je weleens overwogen om zelf een eetcafe te openen? Een plek waar gezelligheid en comfort voorop staat, zonder ingewikkelde liflafjes en zonder stijve bediening? Misschien is dat precies jouw droom: een plek waar je klanten lekker kunnen zitten met vrienden, of alleen met een krantje of een goed boek. Waar ze kunnen genieten van eenvoudige gerechten van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Geen culinaire hoogstandjes, maar een lekkere daghap en een beperkt aantal populaire gerechten. De saté en hamburger mogen op jouw kaart niet ontbreken.

Eetcafe starten: let op de trends

In de maatschappij speelt gezondheid en de herleidbaarheid van producten een steeds grotere rol. Kun je dus vertellen waar jouw producten vandaan komen en op welke manier rekening is gehouden met klimaat, milieu en mens- en dierenwelzijn, dan is dat zeker een pre. Zet het op je menukaart en vertel erover aan je klanten, zodat ze weten hoe jouw eetcafe bewust met voeding omgaat.

Eetcafe starten: oud en nieuw combineren

Moderne eetcafés weten de knusheid van vroeger goed te combineren met een moderne stijl. Bijvoorbeeld door donkere houten tafels te combineren met comfortabele, moderne stoelen en een verder strak en modern interieur. Google eens op eetcafe op Google; dan zie je de oude eetcafes, maar je ziet ook hoe nieuwe eetcafes spelen met een combinatie van knusse sfeer en een modern interieur.

Kaldi franchise iets voor jou?

Veel ingrediënten die jou wellicht aantrekken in het openen van een eetcafe, vind je ook terug in de formule van Kaldi. Kaldi biedt in haar vestigingen een gezellige sfeer, maar wel in combinatie met een moderne inrichting. Ook kun je als franchisenemer van Kaldi je klanten eenvoudige gerechten bieden, uiteraard in combinatie met de allerlekkerste koffie- en theespecialiteiten.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.