True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchisenemer gezocht

Franchisenemer worden? Kaldi is op zoek naar echte ondernemers

Start je eigen Kaldi koffie vestiging

Kaldi is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Kaldi franchise formule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

Ondernemer gezocht

Ben je ondernemend, hou je van koffie en heb je graag contact met mensen? Misschien ben jij binnenkort eigenaar van een mooie Kaldi koffiezaak!

Kaldi franchise

Ondernemen begint met een droom. Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en zelf je koers bepalen. En wat nou als je daar ook nog eens hulp bij krijgt? Dat is het geval als je kiest voor Kaldi franchise.

“Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers.”

Concreet houdt dit in dat je gaat ondernemen binnen een bestaand bedrijf en je waar nodig hulp krijgt in het ondernemerschap. Bij franchise wordt er dus voor gekozen om te ondernemen onder een al bestaand merk, zoals Etos, Subway, Bagels & Beans of de Albert Heijn. Het voordeel hiervan is, is dat je meelift op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen de franchiseformule. De ondernemer is baas van de winkel en mag tot op zekere hoogte zelf beslissingen nemen. Enkele zaken zijn vooraf echter vastgelegd. Van het beeldmerk of de slogan tot in sommige gevallen zelfs 99% van de strategische keuzes. Deze kunnen per franchiseformule enorm verschillen, maar over het algemeen vaart franchise wel bij uniformiteit, dus een gelijkwaardige uitstraling naar buiten toe. Er zijn hele stukken geschreven over de verschillen in franchise, zo heb je bijvoorbeeld hard franchise (vaste regelgeving), soft franchise (franchisenemer is behoorlijk vrij) en alles ertussenin. Wat Kaldi betreft ligt het er een beetje tussenin.

Als Kaldi franchise nemer sta je achter het merk en de producten. Je bent trots om Kaldi koffie, Kaldi thee en andere producten te verkopen in jouw eigen speciaalzaak. Naast het koffie franchise winkel concept speelt Kaldi ook in op koffie op locatie. Met de Kaldi Mobiel franchise formule voorziet Kaldi in de vraag naar een goede kop koffie en thee op locatie. Dit mobiele koffiebar franchise concept bestaat sinds 2010 en er zijn inmiddels 10 mobiele koffiebars op franchisebasis aan het werk in Nederland. Benieuwd of franchise iets voor jou is.

 
 
 

Meer informatie over franchiseformules

Franchise starten Franchisenemers gezocht

Je bent er klaar voor. Je wilt eigen baas worden. Je kunt alles vanaf het begin helemaal zelf doen. Maar waarom zou je niet op een rijdende trein stappen en een franchise starten?

Franchise horeca

Je fantaseert over een eigen horecabedrijf. Misschien wil je een restaurant starten, een brasserie beginnen of je eigen koffiebar?

Welke franchise past bij jou?

Als je een franchise onderneming wilt starten, heb je tal van mogelijkheden. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 800 franchisegevers! Hoe kies je bij welke franchise formule je je aansluit en waar ga je je vestigen?

Stappenplan: hoe maak je de juiste keuze?

Als je de stap wilt gaan zetten om deze droom na te jagen, doorloop je verschillende fases om daar uiteindelijk een succes van te maken. Die droom begint bij jezelf, als ondernemer. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een bedrijf op te starten of een franchise, waarin je mee kunt liften op de vele voordelen die franchise biedt. Heb jij interesse in ondernemen binnen de  Kaldi franchiseformule ? Wij geven je graag een aantal tips om de juiste keuze te maken.

Espressobar beginnen? Kies voor Kaldi koffie franchise

Een eigen espressobar beginnen, veel mensen dromen ervan. Maar slechts weinig mensen wagen de stap. Want gaat het wel een succes worden?

Lunchroom starten/openen

Je ziet het al helemaal voor je: een eigen hippe lunchtent. Lekkere luxe broodjes, verse sapjes, hip koffieapparaat… Gezellig hoekje voor de kinderen erbij; laat die goedverdienende ouders maar binnenstromen! Nu nog een flinke dosis lef en je bent er klaar voor, toch?

Horeca franchise: wat zijn je mogelijkheden?

Je hebt ontzettend veel keuze als je een franchisezaak wilt beginnen. Met alleen al in Nederland zo’n 800 franchise formules. Afhankelijk van je kennis en interesse kies je een branche die bij je past. Denk aan dienstverlening, mode, food, horeca, non-food, wonen of zorg. Elke branche vereist een totaal ander profiel van jou als ondernemer. Stel je wilt een horeca franchise starten: Wat zijn je mogelijkheden en wat heb je nodig om een horeca franchise te starten?

Franchise beginnen of een eigen bedrijf?

Ken je dat? Het vermoeide gevoel na een lange werkdag. Dan denk je waarschijnlijk: is dit het? Je weet dat je je baan nodig hebt, maar stiekem verlang je toch naar iets spannenders. Eigen verantwoordelijkheid en risico’s nemen lijkt je heerlijk. Word toch zelfstandig ondernemer!

Franchise organisatie

Je hebt er vast wel eens van gehoord, een franchise organisatie. En je weet misschien ook wel dat de meeste grote bedrijven zoals McDonalds en Albert Heijn voor een gedeelte uit franchisers bestaat. Maar wat is een franchise organisatie nu eigenlijk? En hoe kun je een franchiser worden?

Franchisenemer worden

Stel, je wilt graag een eigen bedrijfje hebben, maar je hebt geen idee wat je wilt. Of je wilt juist deelnemen aan een al bestaand geheel. Komt deze gedachte ook wel eens bij jou op? Misschien moet je dat wel een franchise starten!

Koffiebar starten/openen

Je gaat je droom verwezenlijken: je eigen hippe koffiebar beginnen. Met goedgetrainde barista’s ga je de lekkerste koffiecreaties verkopen. Gezellig studie/werkplekje erbij en laat die klanten maar binnenstromen! Met een beetje enthousiasme en veel inzet kun je ver komen!

Franchise beginnen

Velen van ons hebben de droom om een eigen bedrijf op te zetten. En het liefst willen we zo bekend en groot mogelijk worden. Maar hoe kun je dat allemaal bereiken als je alleen bent? Een mogelijke oplossing is het beginnen van een franchise.

Franchisenemer worden?

Kaldi is een franchiseorganisatie. Een franchise is een samenwerkingsverband tussen twee partijen. Deze twee partijen zijn de franchisegever en franchisenemer. De franchisegever geeft zijn naam, kennis en merk aan de franchisenemer. De franchisenemer maakt hier gebruikt van en betaalt hiervoor een kleine vergoeding.

Franchise bedrijven: wat zijn de voor- en nadelen voor een franchisenemer?

In Nederland zijn veel franchiseketens. Daarbij kun je denken aan Subway, Jumbo en natuurlijk Kaldi. Franchisenemer worden kan op verschillende manieren. Je kunt namelijk zelf een franchise vestiging openen en er zijn franchise bedrijven te koop voor overname.

Welke Franchise formules zijn er?

Je bent vast bekend met de grotere franchise formules. Je hebt echter keuze uit zo’n 800 verschillende formules. Welke franchise formules zijn er en hoe maak je je keuze?

Heb jij dat ook weleens? Je gaat naar een lunchroom en wilt wat bestellen. Je tafeltje is niet schoongemaakt, de menukaart is plakkerig en er lijkt niemand te zijn die je wil helpen. Dat zou jij anders doen! Wat weerhoudt je?

Eetcafé starten

Eetcafé, een woord waarbij je al snel denkt aan een knus, dorps, ietwat oubollig etablissement. Bruingelakte houten tafels, misschien een kleedje erover. Donkerbruine houten stoelen met halfronde leuning. Een lange bar met donkerbruine ronde houten krukken. Papieren onderleggers, eenvoudige gerechten. Maar dat kan ook anders. Combineer jij die gezellige sfeer met een moderne uitstraling?

Franchise ter overname

Behalve zelf een franchise vestiging opzetten, kun je er ook voor kiezen een franchise vestiging over te nemen. Het voordeel hiervan is, dat je niet van voor af aan hoeft te starten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet naar een locatie op zoek hoeft te gaan en dat je gebruik kunt maken van een al bestaande klantenkring.

Succesvolle franchise formules

Franchise is vaak een succesvolle vorm van ondernemen. Alleen al in Nederland kun je kiezen uit meer dan 800 formules om je bij aan te sluiten. De ene formule is meer succesvol dan de andere. Hoe krijg jij succes als ondernemer?

Lunchroom beginnen

Het beginnen van een eigen lunchroom heeft een aantal voordelen. Hoewel je in de horeca werkt, hoef je niet tot diep in de nacht te werken. Het is dus vaak makkelijker te combineren met een druk privé- en/of gezinsleven. Het is natuurlijk wel van belang dat je tijdens de openingstijden, bijvoorbeeld tussen 9.30 en 18.00 uur, genoeg omzet om er van te kunnen leven.

Brasserie starten

Restaurants, eetcafés, brasserieën… ze komen en gaan. Laat dit je er er niet van weerhouden je droom na te jagen! Er bestaan ook succesvolle zaken die jaren- en soms decennialang elke avond vol zitten. Doe dit echter niet zomaar op basis van een goed gevoel. Gevoel is zeker van belang; als dat al niet goed is, moet je er niet aan beginnen. Maar het is ook zeker van belang een aantal zaken goed te onderzoeken voordat je de stap waagt om bijvoorbeeld je eigen brasserie te starten.

Franchise voorbeelden

Wist je dat er alleen al in Nederland meer dan 800 franchiseformules actief zijn?  Je hebt dus enorm veel keuze. Die formules zijn actief in alle denkbare branches. Misschien denk je al snel aan de Albert Heijn, Bakker Bart of de Hypotheker, maar je hebt werkelijk de wereld aan mogelijkheden. Wij hebben de mogelijkheden voor je in beeld gebracht. 

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.