True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Deventer

Maak kennis met: Kaldi Deventer
Lees hier meer over de Kaldi winkel in Deventer van Lisa en Thom!

Kaldi Deventer

In het centrum van het bruisende Deventer vindt je de Kaldi winkel van Lisa en Thom. Zij verwelkomen jou graag in hun winkel om je te adviseren in koffie, thee en alles daaromheen! Aan de Brink kun je genieten van de lekkerste koffie- en theespecialiteiten. Ook een hapje eten? Dan kun je ook bij Kaldi Deventer terecht. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. 
Stap eens binnen bij Kaldi Deventer!


De start van de Kaldi onderneming

Voordat Thom en Lisa begonnen met hun eigen onderneming waren ze al een tijdje werkzaam bij Kaldi.  Op 26-jarige leeftijd maakten zij de stap om zelf Kaldi franchisenemer te worden. Lisa zegt:


"Ik werk al bij de Kaldi sinds april/mei 2014, toen nog als zaterdag hulp. Toen ik in mei 2015 Thom leerde kennen is hij binnen het jaar ook bij de Kaldi komen werken. Beide zaten we toen op een studie die niet goed beviel, ik communicatie en Thom ICT. Langzamerhand zijn we steeds meer gaan werken en hebben we de studies gestopt. Toen de onderneming te koop aan ons werd aangeboden merkten wij dat we onbewust hier misschien wel naartoe hebben gewerkt! Het is nooit de bedoeling geweest te gaan ondernemen. Het ging dan ook supersnel want in een maand hadden we een franchiseovereenkomst en twee vestigingen overgenomen, dit was 1 april 2019. Tijdens de Coronatijd hebben we ervoor gekozen om met één vestiging door te gaan."


Samen sterk

Met twee mensen in de onderneming is Kaldi Deventer van praktisch alle markten thuis. Ze halen hun kracht door de sterke punten van elkaar te combineren. Thom is de technische man en Lisa de sociale gastvrouw. Een perfecte combinatie waardoor klanten altijd goed geïnformeerd en met een goed gevoel de winkel uitlopen. Maar we moeten Martijn zeker niet vergeten. Hij is de behulpzame rechterhand die het team versterkt. Ondertussen runnen Lisa en Thom al 3 jaar Kaldi Deventer met succes en zijn ze het team behoorlijk aan het versterken met meer personeel. Lisa: "Dit geeft rust en op die manier kunnen wij onze relatie en onderneming beide staande houden."

Tijd voor een kopje koffie!

Natuurlijk kun je bij Kaldi Deventer terecht voor een kopje koffie. Met verschillende originele Kaldi blends weten wij zeker dat er een smaak tussenzit die perfect bij jou past. Maar wist je dat je bij Kaldi Deventer ook gewoon koffie-to-go hebt? Met extra voordelige meeneemprijzen heb jij altijd je favoriete kopje koffie of thee voor onderweg. Kun je even niet naar de winkel komen? Ook dan heeft Kaldi Deventer een oplossing. Zij bieden namelijk de optie om thuis jouw favoriete Kaldi koffie of thee te bezorgen. Lees hier meer over op hun winkelpagina.

 

Clarico-Image-Text

Advies op maat


Op zoek naar koffie die perfect bij jou past of een espressomachine die de lekkerste dranken schenkt? Loop dan eens binnen bij Kaldi Deventer en ontvang persoonlijk advies. Lisa en Thom helpen jou graag met het ontdekken van het perfecte kopje koffie. 

Deel deze post
Archief
Maak kennis met: Kaldi Enschede!
Lees hier meer over Guus en zijn Kaldi winkel in Enschede!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.