True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie zakelijk inkopen

Koffie zakelijk inkopen
Kaldi Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke koffievraag!

Wil je koffie verkopen in jouw bedrijf? Zorg dan dat jouw bonen passen bij de kwaliteit die je wilt uitstralen. Kaldi biedt kwaliteitskoffiebonen, met een brede variatie aan smaken. Zo is er voor elke koffieliefhebber een koffiesmaak die bij hem of haar past.

Met Kaldi koffiebonen kies je voor ambacht, kwaliteit en duurzaamheidAl 20 jaar levert Kaldi de hoogste kwaliteit groothandel koffiebonen aan diverse bedrijven. Je wilt dat klanten enthousiast zijn over jouw koffie. Kwaliteit kost misschien iets meer, maar zorgt voor tevreden en terugkerende klanten. Heerlijke koffie zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen over jouw zaak vertellen.

Koffiebonen

Kies de beste zakelijke koffiebonen die je kunt vinden

Kaldi koffiebonen worden speciaal geselecteerd en ambachtelijk gebrand. Deze bonen hebben de meest gunstige eigenschappen. Onze koffiebonen zijn consistent van vorm en grootte, waardoor de koffie gelijkmatig brandt. Dit komt het aroma van de koffie ten goede.

Gecertificeerde zakelijke Koffiebonen

Kaldi koffiebonen zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Met de aankoop van deze koffie ondersteun je een betere levenskwaliteit voor boeren en hun gemeenschappen én draag je bij aan een beter behoud van de natuur.

Ook suiker, siropen en thee

Bij Kaldi kun je ook terecht voor de inkoop van onder andere suikerzakjes, lekkere siropen voor in de koffie en meer dan 40 verschillende theesmaken.

Bekijk ons assortiment Koffiebonen
Koffie op het werk

Deel deze post
Archief
Hoe zet je koffie met een espressomachine?
Er zijn vele verschillende bereidingswijzes voor het zetten van koffie. Wat is nou de beste zetmethode voor koffie?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.