True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi X Tour de Tietema - Malignano koffie!

Kaldi X Tour de Tietema - Malignano koffie!
Lees hier over de samenwerking tussen Kaldi en Tour de Tietema

  Kaldi X Tour de Tietema

   Van 26 juni tot en met 19 juli vindt de 108e editie van de Tour de France plaats. Om dit te vieren heeft Kaldi samen met het bekende YouTube kanaal ‘Tour de Tietema’ een nieuwe koffieblend ontwikkeld, namelijk de Malignano koffie. Een krachtige slow roast koffie die smaakt naar overwinning! Nu tijdelijk met gratis Tour de Tietema bidon.

  Wie is Tour de Tietema?

    2 jaar geleden zijn Josse Wester, Devin van der Wiel en Bas Tietema gestart met het maken van YouTube filmpjes tijdens de Tour de France. Dit leverde in een korte tijd veel bekendheid op door hun originele manier van verslaglegging van de wielersport. Zo hebben zij verschillende challenges uitgevoerd zoals: zo ver mogelijk fietsen in 24 uur, 50 dagen leven als prof en fietsend van Nederland naar Italië! Benieuwd naar de avonturen van Tour de Tietema? Neem dan eens een kijkje op hun YouTube kanaal: https://www.youtube.com/tourdetietema

  Malignano Koffie - 1000 gramTour de Tietema Malignano Koffie - 1000 gram

  Samen met de jongens van Tour de Tietema hebben wij deze heerlijke koffie blend samengesteld. Een krachtige slow roast koffie met een gemiddelde sterkte die smaakt naar overwinning! Tonen van pure chocolade en karamel zorgen voor een volle, zoete smaak en een licht kruidige nasmaak. De koffie is vernoemd naar de Italiaanse straat waar Devin zijn eerste KOM (King of the Mountain) pakte. Nu verkrijgbaar in de webshop en in onze vestigingen. 

  Bij aankoop van een kilo Tour de Tietema koffie ontvang je tijdelijk een Tour de Tietema bidon

  Kenmerken:

  Herkomst: Brazilië, Vietnam en Centraal Amerika
  Soort: 70% Arabica, 30% Robusta
  Smaaksterkte: ★★☆
  Aanbevolen zetmethode: Espresso, cappuccino

Kaldi Koffiebonen

Deel deze post
Archief
Cold Brew koffie in slechts 5 stappen
Het perfecte zomerdrankje voor elke koffieliefhebber

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.