True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2021 & 2022!

Kaldi uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2021 & 2022!
Lees hier meer over de NFV Award 2021/2022

  Kaldi wint Nederlandse Franchise Trofee 2021/2021! 

   Met trots mogen wij vermelden dat Kaldi Koffie & Thee op donderdag 31 augustus j.l. is uitgeroepen tot Franchiseformule van het jaar 2021 / 2022 door de Nederlandse Franchise Verenging. De genomineerden waren Kaldi, Sales Improvement Group en Home Instead. De genomineerden zijn verkozen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie.  De kandidaten werden na een presentatie beoordeeld op 7 onderwerpen met in totaal 30 elementen

   Woord van de jury

   Ruim 21 jaar geleden startte Hans Tietema de eerste Kaldi koffiespeciaalzaak aan de Luttekestraat in Zwolle. Het concept voor de franchiseformule werd toen geboren. De Kaldi-formule kent verschillende elementen die elkaar aanvullen en versterken. Zo is er een proeflokaal, kan de klant de verschillende machines bekijken, genieten van een lekkernij bij de koffie en koffiebonen mee naar huis nemen voor eigen gebruik. 

   De focus op bepaalde elementen verschilt per franchisenemer en hangt samen met de regio, de trends en andere ontwikkelingen in de markt. Deze flexibiliteit onder dezelfde paraplu geeft de franchisenemer ruimte om zich zo goed mogelijk aan te passen. De formule kenmerkt zich door duurzame groei en beweegt mee met de veranderende (online) markt. Als franchiseorganisatie heeft Kaldi respect, transparantie en overleg met elkaar hoog in het vaandel staan. Samen met de ondernemers heeft de franchisegever een gemeenschappelijk belang: Kaldi succesvol maken. Succesvol betekent voor Kaldi dat élke ondernemer een goed inkomen verdient. De jury roemde de organisatie Kaldi voor de samenwerking tussen Franchisegever en Franchisenemer, de duurzame groei, communicatie en tenslotte de loyaliteit richting de franchisenemers.

   NFV winnaar 2021De toekomst van Kaldi

   Kaldi heeft ca veertig franchisenemers en een toekomstbestendig model met retail, proeflokaal, koffieverkoop, espressoapparatuur, online platform, mobiele verkooppunten en de zakelijke markt. Zeker in coronatijd heeft deze diversiteit de formule geen windeieren gelegd. De mobiele verkopen vielen helemaal weg, maar dat kon men opvangen met de winkelvestigingen. “We hebben veel overlegd, dat is ook de kracht van franchise. Samen de schouders eronder. En wij faciliteren, ik zie het als een “apothekerskast”. Wij hebben allemaal laatjes, en trekken het juiste laatje open wanneer de franchisenemer iets aan ons vraagt. Dat betekent bijvoorbeeld dat zelf producten inkopen of advertenties maken niet nodig is, want dat leidt af, haalt de focus weg van waar het om draait voor de vestiging; de gast. Goede franchisenemers gebruiken het systeem.” Tietema ziet de winst van de NFV Franchise Trofee als een waardering voor zijn organisatie, en voor het franchisemodel dat Kaldi hanteert. “We bestaan 21 jaar, dit is echt een prachtig jubileumcadeau. En wij willen dit graag delen met onze franchisenemers en klanten dat wij de beste franchiseformule van Nederland zijn, we gaan dit natuurlijk lang en breed uitdragen. Echt fantastisch.”

    Vraag geheel vrijblijvend een informatiepakket over franchisen bij Kaldi aan en wellicht spreken we elkaar binnenkort! Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Start nu je eigen franchise
Deel deze post
Archief
Hoe worden koffiebonen gebrand?
Lees hier meer over hoe de koffiebonen van Kaldi worden gebrand!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.