True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi haalt Nitro Coffee naar Nederland

Kaldi haalt Nitro Coffee naar Nederland
IJskoude koffie.. verfrissend en oppeppend.. Dat klinkt ons perfect in de oren.

Wat past er nou beter bij dit zomerse weer dan een ijskoude koffie? Juist, niets! Een verfrissend drankje met een natuurlijke oppepper klinkt ons ideaal in de oren en is een prima alternatief voor frisdrank. Met de Nitro Coffee, dé zomertrend van het moment, spreken we niet van een alternatief maar eerder van koffie en frisdrank in één… En Kaldi gaat deze koude koffie aankomende zomer voor jou tappen!

Koude koffie uit de tap


Nitro Coffie is cold brew koffie waar stikstof (Nitrogen) aan is toegevoegd. Cold brew koffie is koffie die al koud getrokken is. Hierdoor is de koffie minder bitter en zuur. Door de Nitrogen en het tappen van de koffie krijgt de koffie een dikke schuimlaag en is heerlijk romig. De koffie lijkt op Guinness bier door de tap en forse schuimkraag, maar dan zonder alcohol. De smaak is zacht bitter, met lichtzoete chocolade/karamel tinten, perfect voor in de zomer.

Koffiebonen webshop

Trend doorgezet in Nederland

De Nitro Coffee is al een aantal jaren populair in Amerika, maar heeft nog niet echt doorgezet in Nederland. Tot deze zomer! We zagen de Nitro Coffee al op het Amsterdam Coffee Festival voorbijkomen als een van de meest opvallende trends van 2017 en wat is nou een betere plek voor de introductie van dit hippe drankje dan Amsterdam? Daarom vind je ‘m vanaf nu bij Kaldi als eerste aan de Herengracht 300 in Amsterdam. De Nitro Coffee is op basis van cold brew, gezet van een 100% Arabica uit Yunnan (China), schuimkraag gegarandeerd!

Koffie webshop

Koffie

Deel deze post
Archief
Heb je al eens een café mojito of espresso martini gemaakt?
Koffie is al lekker, maar wist je dat je nog veel meer lekkers kunt maken van koffiebonen?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.