True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi genomineerd voor Franchise Trofee 2018

Kaldi genomineerd voor Franchise Trofee 2018
De Franchise Trofee wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) aan de franchiseformule die hoog scoort op een aantal criteria.

De Franchise Trofee wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) aan de franchiseformule die hoog scoort op een aantal criteria. Op het gebied van samenwerking, groei & ontwikkeling, het verdienmodel en communicatie worden een drietal formules beoordeeld, namelijk Vital 4 Skool, Straetus Nederland en wij, Kaldi. We zijn ontzettend blij met deze nominatie en waardering voor onze franchisenemers, die jou elke dag vol passie en enthousiasme meenemen in de wereld van koffie.

De Kaldi franchiseformule

Het unieke aan het Kaldi-concept is dat het een espressobar is in een retail omgeving. Dankzij de unieke formule en het uitgebreide assortiment aan diverse koffiesoorten en smaken bieden wij jou de mogelijkheid om het perfecte kopje koffie te creëren. In de vestigingen word je uitgebreid geholpen met het samenstellen en proeven van koffie. Ook geven de ondernemers jou graag advies om ook thuis te genieten van de unieke smaak van Kaldi.

Koffie met karakter

Kaldi wil je meenemen in de rijke wereld van koffie. Want bij ons is koffie meer dan gebrande bonen, een blend of een apparaat. Wij maken koffie persoonlijk. Perfect passend bij je karakter, smaak en stijl. Uniek in ieders soort. Naast het unieke karakter van onze koffies, onderscheiden ook alle franchisenemers zichzelf met hun een eigen karakter, allemaal passend binnen de formule. Alle losse elementen zijn onderdeel van het totaal, met de focus op ontwikkeling.

NFV Franchise Trofee

Kaldi ontwikkelt continue, wat een van de beoordelingscriteria van de Franchise Trofee is. De trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid: het is dé vakprijs voor franchiseformules, dus wij zijn erop gebrand om te winnen!

koffie webshop

 

Bestel de lekkerste koffiebonen in de Kaldi koffie webshop.

Deel deze post
Archief
Kaldi en Project Waterfall
Lees hier over de samenwerking tussen Kaldi en Project Waterfall

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.