True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Franchisenemer van het jaar 2020

Kaldi Franchisenemer van het jaar 2020
Kaldi Heemstede is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 202’!

Kaldi Heemstede is benoemd tot ‘Franchisenemer van het jaar 2020’!
Met deze award wordt waardering uitgesproken voor de inzet van de Kaldi ondernemers Peter & Sonja Houssart, die als eerste Kaldi vestiging de magische jaarlijkse omzetgrens van € 500.000,- doorbraken.

Afgelopen dinsdag 9 februari, vond online de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor de Kaldi franchisenemers plaats. Middels een filmpje werd de ‘Franchisenemer van het jaar 2020’ bekend gemaakt. Houssart heeft de wisselbeker in ontvangst genomen. 

In het jaar 2020 waarin Kaldi haar 20-jarig jubileum vierde werd ook Kaldi geconfronteerd met Covid19, waardoor alle activiteiten moesten worden aangepast en alles onzeker werd. Kaldi viel als koffie & thee speciaalzaak onder essentiële winkels en gelukkig mochten alle vestigingen open blijven. Alle ondernemers hebben zoveel inzet, passie en creativiteit getoond dat we het jaar 2020 goed hebben kunnen afsluiten. 

Als Kaldi zijn we trots op onze ondernemers en als extra waardering benoemen we ieder jaar een ondernemer die zich heeft onderscheiden tot ‘Kaldi franchisenemer van het jaar’.


Kaldi Heemstede


Kaldi Heemstede bestaat dit jaar 10 jaar en met tomeloze inzet en bovenal aandacht voor hun klanten hebben Peter & Sonja een florerende zaak neergezet. 

Clarico-Text-Image

Over 2020 verbraken zij zelfs als eerste vestiging de magische mijlpaal van een jaaromzet van boven de € 500.000,-. ‘Dik verdiend dus deze onderscheiding’ aldus Hans Tietema, oprichter van Kaldi:  ‘Peter en Sonja waren zeer blij en verrast met deze onderscheiding en Peter heeft tijdens de bijeenkomst zijn dank uitgesproken aan de organisatie, zijn gezin, klanten en mede-collega’s en sloot zijn toespraak af met de zin: One for all, all for one. Waarmee hij doeltreffend de kracht van Kaldi omschrijft.’

Start je eigen Kaldi koffie franchise

Bekijk ons assortiment

Deel deze post
Archief
Espressobar beginnen? Kies voor Kaldi koffie franchise
,

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.