True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Martin van Dieden van Kaldi Haarlem genomineerd voor Franchisenemer van het Jaar 2023

Martin van Dieden van Kaldi Haarlem genomineerd voor Franchisenemer van het Jaar 2023

De schijnwerpers richten wij op Martin van Dieden, de eigenaar van Kaldi Haarlem, die onlangs is genomineerd voor de prestigieuze titel van Franchisenemer van het Jaar 2023. Deze eervolle erkenning wordt uitgereikt namens de Franchisebeurs en is gebaseerd op de stemmen van het publiek. De concurrentie is groot, dus wij vragen jou om steun en stem om Martin te kronen als Franchisenemer van het Jaar 2023!

Kaldi Haarlem, gelegen in het hart van de bruisende stad Haarlem, is een geliefde plek voor koffieliefhebbers. Met een warme en gastvrije sfeer bieden Martin en zijn team een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige koffie en thee, samen met heerlijke lekkernijen.

Passie voor kwaliteit en streven naar klanttevredenheid zijn duidelijk merkbaar in elk aspect van Kaldi Haarlem. Martin begrijpt dat een geweldige koffie-ervaring verder gaat dan alleen de drankjes zelf. Het gaat om het creëren van een gezellige omgeving waar mensen samenkomen, ontspannen en genieten van de verfijnde smaken die Kaldi te bieden heeft.

Martin van Dieden genomineerd voor beste franchisenemer van het jaar 2023
Kaldi Haarlem Nominatie Beste Franchisenemer

Als franchisenemer heeft Martin niet alleen zijn eigen bedrijf opgebouwd, maar heeft hij ook waardevolle bijdragen geleverd aan het Kaldi Franchise-netwerk als geheel. De nominatie van Martin van Dieden voor Franchisenemer van het Jaar 2023 is daarom een welverdiende erkenning voor zijn inzet, toewijding en ondernemerschap. Zijn passie voor Kaldi en zijn streven naar uitmuntendheid hebben niet alleen de reputatie van Kaldi Haarlem versterkt, maar hebben ook die van de gehele Kaldi franchiseformule.

Laten we de prestaties van Martin van Dieden en zijn team vieren en hopen dat hij de erkenning krijgt die hij verdient als Franchisenemer van het Jaar 2023. Met jouw stem help jij Martin deze prijs te behalen!Deel deze post
Archief
Eigenaar Kaldi Apeldoorn, Gert-Jan Schilder, doet mee aan de Tour du ALS
Samen met zijn zieke zwager, Ingur Zijlstra, trotseren zij samen op 8 juni 2023 de Mont Ventoux!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.