Decafineren met Swiss Water®
Hou jij ook zoveel van koffie, maar wil je bewust minder cafeïne consumeren? Dan kom je al snel uit bij een decaf koffie. Voor het decafineren zijn er veel verschillende methoden, maar bij Kaldi gebruiken wij de 100% organische Swiss Water® methode! Een uniek proces wat in Zwitserland werd ontwikkeld en al in 1933 op de markt werd gebracht. Het is een proces van 10 uur, zonder chemische toevoegingen, om groene koffiebonen maarliefst 99,9% te decafineren, zonder smaakverlies!
Geen smaakverlies
Tijdens het decafineren wordt er alleen gebruik gemaakt van water, temperatuur en tijd om voorzichtig de cafeïne te verwijderen. De oorspronkelijke kenmerken van de koffie blijven behouden, zodat het onderscheid tussen een soortgelijke koffie met cafeïne niet te merken is.
Met de Swiss Water techniek krijg je dus het allerbeste kopje decaf, vrij van chemicaliën, restverwerkingsaroma's of andere toevoegingen. Puur natuur, van de hoogste kwaliteit!

Organisch decafineren, zonder toevoegingen
Alle cafeïnevrije processen zijn niet gelijk. Het Swiss Water®-proces is gecertificeerd biologisch en we hebben ons altijd ingezet voor een verwerking zonder toegevoegde chemicaliën.