True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Een doorsnee werkweek van een Kaldi Mobiel

Een doorsnee werkweek van een Kaldi Mobiel
Wat doet een Kaldi mobiel zoal op een dag? Lees snel verder

Een weekje meekijken met een Kaldi Mobiel barista

Afgelopen week is een leuk voorbeeld wat een mobieler zoal mee kan maken.

Dinsdag 24 en woensdag 25 maart waren 2 mobielers (Deventer en Utrecht) uitgenodigd om koffie te verzorgen bij een bedrijfsevent op vliegveld Soesterberg. Leuk, was ik nog niet geweest, mooie gelegenheid om daar eens rond te kijken.
Maar zo eenvoudig was het niet. Ik werd allereerst verzocht om mij digitaal aan te melden. Van alles wilde men weten, tot en met een pasfoto die maximaal 1 mb groot mocht zijn. Daarnaast het verzoek of ik ruim op tijd aanwezig wilde zijn in verband met inchecken, bom-checks en opstellen op lokatie. En de benzinetank van de Piaggio moest leeg en afgesloten zijn. Ik had toen al wat zenuwachtig moeten worden …

Op de 23e, de dag voor de start van dit bedrijfsevent, werd ik verzocht mijn kenteken door te geven, want anders werd mij de toegang alsnog ontzegd.
Ik ben de 24e maar vroeg van huis gegaan (05.45 uur), zodat ik er zeker van was dat ik op tijd aanwezig was voor datgene wat mij boven het hoofd hing.
Om 6.45 was ik aan de poort en werd opgewacht door een peloton soldaten die mijn papieren controleerden. Na akkoord mocht ik doorrijden naar een eerste parkeerplaats waar ik mijn auto mocht neerzetten om vervolgens bij de incheckbalie mijn toegangspas op te halen. Daar kreeg ik een pasje en kreeg instructies om eerst langs een slagboom (melden wie je bent en wat je komt doen) door een hek (melden wie je bent en wat je komt doen) langs een plek waar tientallen politie-auto’s staan naar een hek waar opnieuw je aanwezigheid wordt bekeken. Daarna 2 mannen die auto, aanhanger en Piaggio minutieus bekijken of er verdachte zaken aan boord zijn.
Volgend probleem: opstellen. De deur is te smal. Dan maar naar de andere kant van het pand. Maar ja, met een lege tank is 450 meter een heel eind duwen. Heb onderweg, kijkend door de ramen, wel veel gelegenheid gekregen om een eerste indruk van het museum te krijgen.
Grote deur open, opstellen en aansluiten, klaar voor het bedrijfsevent. Het was toen al 9.15 uur.
En voor wie is dan het bedrijfsevent ? Alleen maar militairen die minimaal 3 sterren op de schouder hebben. Ze kwamen uit ik weet niet hoeveel NAVO-landen. Wij zagen ze tijdens de pauzes en lunch en het waren allemaal gretige afnemers van onze koffie.
Toppunt was minister Hennis van defensie die 3 cappuccino’s nodig had voordat zij haar toespraak hield. Minpunt was Koning Willem Alexander die via een andere ingang werd verwelkomd en ons nooit heeft gezien.

Het inpakken was een ander probleem. We waren tot 15.00 ingepland, maar er mocht niemand met een voertuig rond het gebouw rijden voor 19.00 uur. Het duurde dus even voordat we naar huis mochten.

De volgende dag een huwelijk aan huis. Heerlijk relaxed, geen ingangscontrole. De bruid wordt over 3 maanden moeder !!!

2 dagen later stond ik bij Miss Etam in Hengelo de klanten die binnen kwamen te verwelkomen met een kopje koffie. Verrassende reacties en veel positieve geluiden.

Weet u hoe groot een V2-rakket uit de 2e Wereldoorlog is ? Ga eens kijken in Soesterberg!eet u hoe groot een V2-rakket uit de 2e Wereldoorlog is ? Ga eens kijken in Soesterberg !

 


Enthousiast geworden?

Vanuit een mobiele koffiebar schenk je koffie en thee op evenementen of op populaire standplaatsen. Er zijn uiteenlopende samenwerkingen mogelijk. Als franchiser ben je veel in contact met klanten en geniet je veel vrijheid.

Heb jij een passie voor koffie en thee, vind je het leuk om veel in contact te zijn met mensen en sta jij te popelen om je eigen mobiele espressobar in een piaggio te hebben? Vraag dan snel meer informatie aan over de mogelijkheden van de Kaldi mobiel franchiseformule.

Ontdek ons assortiment

Start je eigen koffiefranchise

Deel deze post
Archief
Franchisenemer worden
7 tips voor het maken van de juiste keuze.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.