True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

5 redenen om een Jura koffiemachine te kopen

5 redenen om een Jura koffiemachine te kopen
In dit blog leggen geven wij alle redenen om een koffiemachine te kopen

  Waarom een Jura espressomachine kopen?

   Wanneer je besluit om een volautomaat te kopen, zijn er veel opties waaruit je kunt kiezen. Iedere volautomaat maalt je koffiebonen en tampt de gemalen bonen aan, voordat het hete water hier doorheen gaat en je kunt genieten van een vers gezet kopje koffie. Allemaal met een druk op de knop. Hieronder vertellen wij waarom Kaldi voor Jura kiest.

  1) Perfecte koffie kwaliteit

  De geavanceerde techniek van Jura haalt het beste uit iedere koffie. Dankzij de automatische gemalen koffie functie, kun je zelfs tussendoor voorgemalen koffie gebruiken. Een Jura machine heeft hoge kwaliteit maalschijven die lang meegaan en de beste technologie die ervoor zorgt dat onder andere temperatuurschommelingen worden voorkomen en de versgemalen koffie voor het bereiden nat wordt gemaakt. Hierdoor heeft de koffie altijd de juiste smaak en een zijdezachte cremalaag.

    2) Gepatenteerde schuimtechniek

    Het innovatieve sproeistuk maakt fijn, compact melkschuim. Als extra accessoire biedt Jura aparte melkkoelers aan, om de melk op de ideale temperatuur van 4 °C te houden, wat zorgt voor de ideale cappuccino of latte macchiato. 

     3) Makkelijke bediening

     Een Jura koffiemachine maakt met een simpele druk op de knop iedere koffiespecialiteit die je kunt bedenken. Door middel van tekst en plaatjes word je stap voor stap door ieder menu geleid met een groot aantal programmeerbare opties. Dit maakt de koffiemachine erg gemakkelijk in gebruik en stelt zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden. Door middel van de Jura Operating Experience, kortweg J.O.E., is de machine zelfs via je smartphone te bedienen. 

      4) Adembenemend design

       Jura gebruikt alleen de beste kwaliteit materiaal en combineert met grote precisie expressieve, strakke lijnen met gladde oppervlakken om een harmonieus en strak design neer te zetten die kracht en kunde uitstraalt.

       5) Makkelijk in onderhoud

       Jura koffiemachines zijn met de originele Jura onderhoud producten, die precies geformuleerd zijn, erg effectief . Met het geïntegreerde spoelsysteem en elektronische reiniging-programma’s zijn de Jura espressomachines gemakkelijk te onderhouden.

        Jura D4 - Beste uit de test

        Binnen het 18 super automatic assortiment van de Zwitserse fabrikant is enorm veel keuze. Hierbij is het beste uit de test gekomen, de Jura D4! Dit is een volautomaat die zich focust op koffies zonder melk. De D4 is een koffiemachine die qua kwaliteit niet onderdoet voor de duurdere machines, maar wel een stuk betaalbaarder is voor de thuisgebruiker. 

        De Jura D4 is een koffiemachine voor de echte liefhebber van zwarte koffie. Door middel van het ingebouwde geheugen kun je je koffie aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Je kunt kiezen uit een espresso, doppio, americano, lungo of ristretto. Daarnaast heeft het apparaat ook een heet water optie. Handig om bijvoorbeeld thee of warme chocolademelk te maken. Met behulp van een losse melkopschuimer is de Jura D4 ook uitstekend te gebruiken om zelf thuis een heerlijke cappuccino te bereiden.

        De D4 heeft een klassiek ontwerp met een modern randje en is stijlvol afgewerkt in piano black met zilveren details. Hierdoor is het een design die mooi staat in zowel een traditionele als in een moderne keuken. Deze machine is ontworpen met het idee om de bediening zoveel mogelijk te versimpelen. De D4 werkt met een symbolen display dat in een oogopslag te begrijpen is. 

        De Jura D4 is voorzien van de Aroma G2 molen. Deze molen zorgt ervoor dat de bonen sneller vermalen worden en zorgt voor een fijne maling. De P.E.P., oftewel het Puls Extractie Proces, zorgt voor een optimale extractietijd, een vollere smaak en bovendien voor een romig crèma laagje op je koffie. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System bevochtigd de gemalen koffie voordat het bereidingsproces begint. Dit zorgt ervoor dat er meer aroma’s vrijkomen van de gemalen koffie.

Jura espressomachines

Deel deze post
Archief
Hoe werkt een cafetière?
De french press of cafetière is een ideale manier om te genieten van een koffie met een volle body. Lees snel verder hoe je koffie bereid met deze zetmethode.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.